Loading Догађаји

« Све Догађаји

  • Овај догађај је прошао.

ПРОСЛАВА ПОСТИГНУТИХ РЕЗУЛТАТА ДРУЖЕЊЕ НА КРАЈУ 2023. ГОДИНЕ

9 децембар 2023 @ 17:00 - 23:30

Ресторан „Палас“ Крагујевац

09.12.2023. године (субота) –  17.00 сати

Планинарско – еколошки клуб „Гора“ Крагујевац, приводећи крају све активности клуба из Плана, са жељом да прославимо остварене резултате, позива своје чланове на прославу – традиционално дружење на истеку старе године.

Прославу организујемо у ресторану „Палас“ у Крагујевцу, дана 09.12.2023. године, са почетком у 17.00 сати.

Истог дана Планинарски савез Србије ће у Крагујевцу у сали градске Скупштине  свечано уручити одличја и признања најуспешнијим спортистима такмичарима Србије. Планинарско еколошки клуб  „Гора“ ће на свечаности  имати  двојицу преставника, Немању Рашковића који је у Планинском трчању освојио дуплу круну – Прво место у генералном пласману и прво место у трци Државног првенства на Сувој планини. Наш јунуор Огњен Влашковић је, иако се у тркама Планинарског трекинга укључио тек од трећег кола, успео да у генералном пласману освоји назив вицешампиона. Поред њих двојице, резултете вредне пажње остварили су и други чланови нашег такмичарског тима, Снежана Ђурић (кандидат за селектора репрезентације Србије), Владимир Потрић (тренер репрезентације Србије у Планинском трчању), Марија Нешић, Маријана Урошевић Иван Вељковић, Марко Јовановић, Милован Лучић, Дејан Мијатовић, Дејан Марковић, Андрија Ђорћевић, Милош Ајдаровић, Ивица Радивојевић,  Софија Срећковић, Иван Мукоски…

У области планинарења у реализованим високогорским акцијама испели смо се на неке од највиших врхова Европе, Азије и Африке:

  • Доломити, Пиз Бое 3152м (Италија) – Александар Вучковић, Невенка Милојковић, Александар Јелесић, Ненад Јевтовић,
  • Доломити, Тофано ди Розес 3225м (Италија) – Невенка Милојковић, Александар Јелесић, Ненад Јевтовић,
  • Теиде 3717м (Тенерифи, Шпанија) – Марија Рафаиловић, Андрија Првуловић,
  • Фуџи 3776м (Јапан) -Марија Рафаиловић, Андрија Првуловић,
  • Гран Парадизо 4061м (Италија) – Дејан Ерић,
  • Брајтхорн (Италија/Швајцарска) 4165м – Милош Ајдаровић,
  • Високи Атлас, Тубкал 4167м (Мароко) – Магдалена Новаковић, Никола Пантовић,
  • Пунта Гнифети/Маргaрита Хут (Италија/Швајцарска) 4554м – Милош Ајдаровић.

На вештачкој стени, која је за планинаре и грађанство Крагујевца средствима која је издвојила локална самоуправа постављена у сали ОШ „Јован Поповић“, током читаве године наши чланови су редовно организовали тренинге и обуку како са нашим члановима, тако и са грађанима Крагујевца, нарочито са децом свих узраста.

У оквиру Плана акција за 2023. годину имали смо прилику да прођемо стазе и испењемо се на врхове великог броја планина Србије и држава нашег региона.

Ресораан „Палас“  у Крагујевцу, ул. Даринке Радовић број 5, насеље „Сунчани брег, постоји већ 14 година, са капацитетом од 160 места у сали „Класик“ и још 100 места у сали „Палас ексклузив“.

За нашу прославу обезбедили смо ручак (предјело, роштиљско месо и пиће – отворен шанк) са музиком, по цени од 2.400,00 динара.

Пријаве за прославу прима Жарко Продановић (Контакт: 0646846879)

Детаљи

Датум:
9 децембар 2023
Време:
17:00 - 23:30

Организатор

ПЕК Гора